Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
begci

|
Tarih: Cum Arl 01, 2006 1:46 pm Mesaj konusu: Kurtlar köyünde dedeler ve yagmur dualari özlemle aniyoruz |
|
|
Merhaba sevgili köylülerim,
cocuklugumuzda dedeler olurdu köyümüzde kazanlar kaynar yemekler piser biz cocuklar amin amin dasci kamiiiil diye bagirirdik.. artik o gün kim verdi ise yemegi onun adi ile haykirirdik..
dedeler nerelerde olurdu?
camuluktaki camlarda da cok eskiden dedeler oluyormus.. hic katilaniniz oldu mu? _________________ www.gutla.com |
|
Başa dön |
|
 |
RASİM BAYAR

|
Tarih: Cmt Arl 09, 2006 10:51 pm Mesaj konusu: Re: Kurtlar köyünde dedeler ve yagmur dualari özlemle aniyor |
|
|
Kurtlar köyü dedelerinin en son görüntülerini çektim ama nasıl gönderildiğini bilemedim.Geleneklerimiz varlığımızdır.herkes hatırlasın,yaşatsın. _________________ bekçi siteyi iyi bekle SELAMLAR |
|
Başa dön |
|
 |
muhtar Site Admin

|
Tarih: Pzr Arl 10, 2006 12:05 am Mesaj konusu: Re: Kurtlar köyünde dedeler ve yagmur dualari özlemle aniyor |
|
|
RASİM BAYAR yazmış: | Kurtlar köyü dedelerinin en son görüntülerini çektim ama nasıl gönderildiğini bilemedim.Geleneklerimiz varlığımızdır.herkes hatırlasın,yaşatsın. |
insaallah. email ile bana yollayabilirsiniz.
cok güzel olur insaallah  |
|
Başa dön |
|
 |
RASİM BAYAR

|
Tarih: Pzr Ksm 22, 2009 10:44 am Mesaj konusu: |
|
|
Gene DEDELER yapıldı kimsenin haberi olmadı,katılamayanlara duyurulur.
Herkesin 2009 KURBAN Bayramını kutluyoruz _________________ bekçi siteyi iyi bekle SELAMLAR |
|
Başa dön |
|
 |
|